Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Herontwikkeling triangellocatie Rouveen

Projectnieuws


30-11-2014

Informatie verkoopbrochure

Klik op onderstaande link voor meer informatie over het project:

 

Alle projectupdates

Gemeente Staphorst, Woningcorporatie Vechthorst, zorgaanbieder De Stouwe en Salverda Bouw hebben de voormalige schoollocatie De Triangel in Rouveen herontwikkeld. De samenwerking heeft een realiseerbaar plan opgeleverd gericht op een mix van wonen, welzijn en zorg. Op 9 december 2013 tekenden de partijen een intentieovereenkomst.

In totaal zijn 36 zorggerichte huurwoningen gebouwd, die door Woningcorporatie Vechthorst geëxploiteerd worden. Zorgaanbieder De Stouwe levert de zorg. Niet de verpleging maar het wonen en welzijn staan centraal bij de ontwikkeling van de huurwoningen. Wel zijn alle vormen van zorg aan huis te leveren. Voor de zeer specialistische en zwaardere zorg maakt De Stouwe gebruik van de expertise van Zorgcombinatie De Noorderboog. Naast de huurwoningen is er een aantal koopwoningen gebouwd: 13 starterswoningen, 6 eengezinswoningen in de vorm van rijenbouw en 4 twee-onder-een-kapwoningen.

De woningen zijn ontwikkeld vanuit ons woningbouwconcept SCALA. Een concept dat zich heeft bewezen in talloze dorpen en steden in de wijde omgeving.

 

 

Contact

Gerrit de Brake

Senior Projectleider


T. 0525 - 65 90 37
E. Stuur een e-mail