Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

PV Salverda Bouw op Ameland

Afgelopen zaterdag werd de jaarlijkse familiedag voor de PV-leden van Salverda Bouw gehouden op Ameland. Met zo’n 300 personen hebben we een fantastische dag gehad.

Al vroeg in de ochtend vertrokken diverse touringcarbussen vanaf ons kantoor in ’t Harde richting Holwerd. Van daaruit gingen we met 2 robbenboten richting Ameland, waar op de kade diverse fietsen voor alle gezinnen gereed stonden. Een prachtig beeld van vele tandems en bakfietsen. Iedereen heeft volop gebruik gemaakt van de fietspaden, die onlangs door onze zusteronderneming Schagen Infra, zijn aangelegd op het eiland.

Na een gezamenlijke lunch in Nes kon iedereen de middag vrij besteden. Op het strand werd een prachtige demonstratie gegeven van de Reddingsbrigade (KNRM), waarbij paarden worden gebruikt om de boot te water te laten. Daarna heeft een ieder nog genoten van het mooie weer door te wandelen of te vliegeren op het strand.

De dag hebben we afgesloten met een heerlijk diner bij Beachclub The Sunset, waar een foodplein was ingericht met diverse lekkernijen. Om 19.00 uur vertrok te boot weer richting vaste land.

We kijken terug op een prachtige en gezellige dag. Het bestuur van de PV is al weer druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse feestavond, die in de winter staat gepland voor personeel en partners.