Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

RGS samenwerking met Rentree

  • contractondertekening RGS beeldscherm
  • Taart Rentree - RGS
  • contractondertekening RGS beeldscherm
  • Taart Rentree - RGS

Vorige week hebben we op gepaste afstand een handtekening gezet onder het RGS-samenwerkingscontract met opdrachtgever Rentree.

In de afgelopen jaren waren wij samen met Wolters vastgoedonderhoud en Instain hun vaste partner voor het dagelijks en planmatig onderhoud. Al eerder werd de samenwerking met Wolters verlengd en vorige week ondertekenden wij samen met Instain het contract. Op naar een nieuwe periode van minimaal 6 jaar samenwerken aan goed en betaalbaar wonen voor de huurders van Rentree in Deventer.

Waarom Rentree de samenwerking wilde verlengen? Omdat we met elkaar in de eerste periode van ruim 6 jaar samenwerken hebben laten zien dat intensief samenwerken en het investeren in onderling vertrouwen loont. Er zijn grote kwaliteitsverbeteringen in hun bezit behaald, we denken vanuit ieders eigen expertise samen na over slimme scenario’s voor de toekomst en heel belangrijk: de huurders waarderen het werk van de vakmannen van alle partners met gemiddeld een 8!

Onze vakmannen in Deventer werden door Rentree op de bouwplaats verrast met heerlijke saucijzenbroodjes. En op kantoor werd een heerlijke taart bezorgd om de goede samenwerking te benadrukken.

We zijn trots op de waardering en kijken uit naar de samenwerking in de komende jaren.