Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Salverda Bouw 1e bedrijf met Quietroom Design & Build certificaat

Salverda Bouw BV is het eerste bedrijf dat het Quietroom Design & Build certificaat mag voeren. Dit betekent dat de bouwsystemen en -processen van Salverda voldoen aan de strikte eisen van het Quietroom label en daarmee een bijdrage leveren aan een goede geluidsisolatie van hotels.

Kwaliteitsstempel

Het Quietroom Design & Build certificaat dient als kwaliteitsstempel voor bedrijven die betrokken zijn bij projecten in de Hotelketen. Werken met gecertificeerde bedrijven biedt hotels en projectontwikkelaars de garantie dat deze bedrijven werken met processen en systemen die gericht zijn op optimalisatie van de geluidsisolatie.

Voor bouwbedrijven, designers en (akoestische) adviesbureaus betekent certificering dat zij een aantrekkelijke partner zijn voor hotels en dat zij kunnen profiteren van de grote uitstraling van het Quietroom label.

Ervaring

Salverda Bouw is al meer dan 65 jaar landelijk actief op het gebied van nieuwbouw en renovatie en heeft een speciale afdeling voor (ver)bouw en renovatie van hotels. Bekende projecten waarbij Salverda betrokken is, zijn de renovatie van het Victoria Hotel, het Pulitzer Hotel en het Parkhotel in Amsterdam.

Het Quietroom label® is een initiatief van de stichting Quietroom, die de ontwikkeling van stille hotelkamers over de hele wereld stimuleert.

Er zijn inmiddels meer dan 150 hotels met het Quietroom label®.