Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Maatschappij

Actief in samenleving

Bewust en midden in de maatschappij staan vindt Salverda een voorwaarde voor respectvol ondernemerschap. Daarom staan wij actief midden in de samenleving en zijn wij veelvuldig betrokken bij maatschappelijke organisaties en projecten.

Sponsoring

Salverda kiest, evenals haar zusterbedrijven binnen de Schagen Groep, jaarlijks een aantal doelen voor de besteding van het sponsorbudget. Binnen ons sponsorbeleid richten wij ons op regionale sport, cultuur en zorggerelateerde doelen. Ook onze eigen medewerkers ondersteunen wij hierin. Zo doen jaarlijks diverse teams mee met de Keiler van Nunspeet, de Salverda Berkumloop en de Zwolse Halve Marathon en heeft Salverda haar eigen voetbalteam.

MVO binnen onze projecten

Binnen onze projecten besteden wij veel aandacht aan de omgeving. Wij vinden het belangrijk dat hinder wordt beperkt en veiligheid in de woonwijk gewaarborgd is. Dit doen wij door het zorgvuldig opstellen van verkeersplannen en het gericht informeren van bewoners. Onze medewerkers zijn te gast in de wijk en gedragen zich hier naar. Om ook de jeugd geïnteresseerd te maken voor de bouw en ze bewust te maken van de risico’s op de bouwplaats geven wij gastcolleges aan basisscholen.

Contact


0525 - 65 16 66
info@salverda.nl