Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Brochures

Wij zijn vooruit

Voor bewoners moeten renovaties zo min mogelijk overlast opleveren. Ons hele proces is er daarom op geënt om hen een betere en duurzamere woning te geven, zonder onnodige overlast. We renoveren en verduurzamen volgens een strakke planning. Onze woonconsulenten zorgen daarbij dat alle bewoners precies weten waar ze aan toe zijn. Lees er alles over in onze brochure.

Samen werken aan wonen

Bouwen zoals je het wilt, maar zonder het wiel te hoeven uitvinden. SCALA is hét alternatief van Salverda voor de standaardwoning. De naam zegt het eigenlijk al: SCALA biedt legio mogelijkheden voor de bouw van unieke woningen, binnen een slim en efficiënt proces. De voordelen van standaard, met de flexibiliteit van maatwerk. Lees erover in onze brochure.

Salverda_A4_SCALA-web_voorzijde

 

Gastheer in de wereld van hotelrenovaties

Salverda is gastheer in de wereld van hotelrenovaties. We kennen de branche als geen ander. En we weten dat jij maar één ding voor ogen hebt: een perfect resultaat binnen de afgesproken tijd. Door vanuit jouw visie te denken, zijn wij in staat om snel de juiste keuzes te maken.