Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Salverda

Salverda, bouwen met betrokken medewerkers

Salverda is al meer dan 70 jaar een betrouwbare partner op het gebied van nieuwbouw van woningen en utiliteitsprojecten, onderhoud en renovatie voor woningcorporaties alsook bedrijfspanden en hotels, betonbouw en betonrenovatiewerkzaamheden.

Onze medewerkers zijn het gezicht van Salverda en zijn vaak al tientallen jaren bij ons in dienst. Hiermee hebben ze een schat aan kennis en ervaring. Zo ontstaan er sterke vertrouwensbanden met onze opdrachtgevers. Salverda is een betrouwbare en innovatieve partner voor een groeiend aantal bedrijven en instellingen. We denken mee, we zetten net dat stapje extra en we doen wat we beloven.

Ook de toeleveranciers van Salverda zijn vertrouwde relaties met wie we al jaren zaken doen en van wie we weten dat ze net zo denken over kwaliteit en over afspraken als wij. Datzelfde geldt voor onze collega’s binnen de Schagen Groep, die de bouw kunnen ondersteunen met betonwerken, wegenbouw en de kennis van technische installaties. Die betrokkenheid is net zo hecht als tussen Salverda en de opdrachtgever.

Contact


Arjan Berends Directeur 0525 - 65 16 66
Stuur een e-mail
Gert Winkelaar Adjunct Directeur 0525 - 65 16 66
Stuur een e-mail