Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Team Homeride bezoekt Ronald McDonald Huis Zwolle

  • Ronald Mc Donald Huis Zwolle
  • Bezoek Homeride Ronald Mc Donald Huis Zwolle
  • Rondleiding Homeride Ronald Mc Donald Huis Zwolle
  • Ronald Mc Donald Huis Zwolle
  • Bezoek Homeride Ronald Mc Donald Huis Zwolle
  • Rondleiding Homeride Ronald Mc Donald Huis Zwolle

Op dinsdag 2 april heeft team Salverda van de Homeride een bezoek gebracht aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Na een hartelijk welkom door Petra van de Veer hebben de fietsers en verzorgers een rondleiding door het huis gekregen. Door de vele vragen en emotionele verhalen heeft iedereen een duidelijk beeld gekregen van hoe het er binnen het huis aan toe gaat.

“Voor de ouders is het fijn om even weg te zijn uit het ziekenhuis en afleiding te krijgen. Dit alleen al door het doen van dagelijkse werkzaamheden zoals koken en wassen. Daarnaast is het van groot belang dat ze heel dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Iets wat iedere ouder in deze situatie graag zou willen. Het Ronald McDonald Huis voelt als een thuis.” De noodzaak van deze huizen is voor velen een motivatie om een zo groot mogelijk bedrag op te halen tijdens de fietstocht. “Als je van de managers/vrijwilligers de verhalen hoort, wat het met de mensen doet, krijg je gewoon kippenvel”, vult fietster Anita Klein aan.

“Onze eerste doelstelling om te mogen starten was het ophalen van € 7.000,- ” vertelt teamcaptain Dick Aaldenberg. “Door de inzet van collega’s, vrienden, familie en onderaannemers/leveranciers staat de teller nu al op € 7.885,-. Het doel is inmiddels verhoogd. We proberen met z’n allen een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te krijgen.”

De totale opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Huis in Zwolle. “Het is hartverwarmend om te zien hoe deze actie mensen bij elkaar brengt. Wij hopen straks een fantastisch mooi bedrag te kunnen overhandigen.” Dick Aaldenberg spreekt daarvoor al zijn hartelijke dank naar iedereen uit.

Sponsoren kan via de site van Homeride.