Direct contact: 0525 - 65 16 66
lines

Team Salverda fietst mee met HomeRide

Op 22 en 23 juni 2019 wordt de 24-uurs rit van de HomeRide gereden: dé sponsorwielertocht van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Initiatief

Op initiatief van collega Dick Aaldenberg, die een paar jaar geleden bij de geboorte van zijn dochtertje persoonlijk betrokken is geraakt bij het Ronald Mc Donald Huis in Zwolle, is een team van Salverda ingeschreven. Met veel enthousiasme heeft hij negen collega’s bereid gevonden om met hem mee te fietsen. Ook het team van verzorgers/begeleiders bestaat uit Salverda-medewerkers.

Fietstocht

Alle deelnemers fietsen in teamverband 500 kilometer in 24 uur. Voor Dick is deze HomeRide zo waardevol, dat hij de gehele rit van 500 kilometer wil afleggen. Zijn collega’s fietsen de route mee in estafettevorm. De start en finish zijn op het Lange Voorhout in Den Haag en de route gaat in hartvorm langs acht Ronald Mc Donald Huizen.

Doel

Door op de fiets een grote afstand af te leggen, zorgen we er voor dat de 7.348 gezinnen die jaarlijks in de Ronald McDonald Huizen verblijven, dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. Voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan. Een fijn en veilig gevoel voor ouder én kind.

Wil jij het Salverda-team steunen, dan zijn we blij met iedere bijdrage. Hiervoor verwijzen we je naar de website van HomeRide. De opbrengst van ons team komt geheel ten goede van het Ronald Mc Donaldhuis in Zwolle.

Teamfoto Salverda HomeRide 2019

Van links naar rechts: Christiaan Jonker, Gerhard Lokhorst, Wilmer Aalbers, Ruben Meijerink, Niek Dalhuisen, Dick Aaldenberg, Sietse Knook, Nathan Demming, Anita Klein, Rick Rouwenhorst, Jan Erik Engeltjes.